Julegave med mening

De fleste av oss her i Norge trenger virkelig ikke flere «ting». I år er det heller ikke like lett å gi opplevelser. Kjenner du noen som er interessert i mellommenneskelige relasjoner og personlig utvikling? Hva med å gi bort et personlighetsintervju? 

Dette er ikke en ordinær coachingtime, men en dyptgående samtale der kunden blir bedre kjent med seg selv, sine styrker og utviklingsområder, ønsker og behov. Samtalen er en kickstart for personlig vekst og sterkere relasjoner, gjennom et spennende verktøy som er både nyttig og konkret. Samtalen kan foregå over video, eller på mitt kontor i Oslo i henhold til gjeldende smittvernsregler. Et Enneagram-intervju kan følges opp med coaching dersom det er ønskelig, for videre utforsking og personlig utvikling. 

Hva er Enneagrammet? 
Enneagrammet er et personlighetsverktøy som består av 9 grunnleggende typer, med en del variasjon innenfor disse. I tillegg til presise personbeskrivelser forklarer denne typologien vår underliggende motivasjon, styrker og fallgruver, og hva du som type helt konkret kan trenge i din utvikling.  Vi har litt av alle grunntypene i oss, og én som styrer oss mest.  Målet med å finne denne er ikke å båssette, endre personlighet eller bli mer perfekt. Hensikten er å få tilgang til flere sider av oss selv, så vi føler oss mest mulig tilfreds og i balanse. 

Før samtalen kan kunden ta en personlighetstest. Svaret er ingen fasit, men et godt utgangspunkt for samtalen. Iblant kan det å finne sin dominerende type kreve mer tid til refleksjon i etterkant. Det du uansett får med deg er en større forståelse av hvem du er, hva som trigger deg i samspill med andre (og hvorfor), og hva du trenger for å blomstre. Et Enneagram-intervju er en mulighet til å bli klokere på deg selv og din relasjon til andre.

Kanskje kan du bidra til at noen du er glad i endelig får investert i seg selv? 

Du kan lese mer om verktøyet under fanen «Enneagrammet». Vil du gi denne unike gaven får du et digitalt gavekort til redusert pris før jul (ord. pris 1500kr, gavekort: 1000kr ink.mva). 

Ta kontakt for mer informasjon:  christine@barerelasjoner.no Tlf: 92844231

Christine Lindholt Wittusen

Blogg

Du ER ikke personligheten din

Allerede tidlig i barndommen finner vi noen strategier som hjelper oss å håndtere verden. Vi tenker, føler og handler på en bestemt måte i mange ulike situasjoner, og over tid utvikler vi personligheten vår. Men selv om det ofte kan oppleves sånn, så ER du ikke dine personlighetstrekk – du er så uendelig mye mer!

LES BLOGG »