Workshops & foredrag

Gode relasjoner på jobben skaper mer engasjement og arbeidsglede og forskning viser at dette påvirker produktiviteten. En grunnleggende forståelse for egne og kollegaers behov og reaksjonsmønstre fører til mindre konflikter og bedre samhold. Essensen i mitt arbeid er å bidra til gode relasjoner gjennom dypere forståelse av oss selv og andre. I skreddersydde foredrag tar jeg for meg temaer som relasjoner, personlighet, kommunikasjon, arbeidsmiljø og personlig utvikling for små og store grupper enten hos kunden eller i mine lokaler sentralt i Oslo.

Teamcoaching

Mange ledere sier: Hva hvis jeg utvikler mine ansatte, og de slutter? Teamcoaching er en effektiv metode for å hjelpe medarbeidere til økt trivsel gjennom bedre samarbeid og utnyttelse av hver enkelt sitt potensial Et viktig resultat kan være en arbeidskultur der medarbeiderne opplever jobben som mer meningsfylt fordi de føler økt trygghet, eierskap og engasjement for arbeidet de utfører. Dette vil igjen påvirke prestasjonsnivået.

 

Styrken i våre ulikheter – foredrag 1,5-2 timer

Med humor og alvor får du en unik forståelse for  menneskers forskjellighet, hvordan dette skaper utfordringer for oss i hverdagen, og hvordan du kan snu frustrasjon til fascinasjon. Nye perspektiver og kunnskap, kombinert med spennende øvelser og refleksjon gir selvinnsikt og større aksept for deg selv og dine medarbeidere. Du sitter igjen med innsikter som skaper grunnlag for bedre samhold, samt økt trygghet, trivsel og motivasjon på arbeidsplassen. Innholdet gjøres ekstra relevant ved at vinkling og eksempler tilpasses din virksomhet.

 

Bli en bedre menneskekjenner – 2 dager eller 3 kvelder 

Deltakerne får en grundig innføring i Enneagrammet, som er et kraftfullt og effektivt personlighetsverktøy. Universiteter som Harvard og Standford tilbyr Enneagramundervisning og store bedrifter som blant annet Microsoft, Lego, Motorola og Walt Disney Company har benyttet dette unike verktøyet. Med denne workshopen utvikler du dine relasjoner, og ferdigheter innen kommunikasjon, ledelse og samarbeid.

Ta kontakt for mer informasjon eller pristilbud. Se kontaktinformasjon nederst på siden eller få oversikt over tilbud og finn kontaktskjema HER