Bestill en uforpliktende telefonsamtale

Samtaletid: 30 min
Få svar på spørsmål rundt coachingprosessen.
Snakk fortrolig om det du ønsker å ta tak i.
Bli kjent med meg og mine metoder.

Jeg tilbyr
workshops, foredrag og coaching

Scroll ned forbi skjemaet for detaljer

TA KONTAKT

Bruk skjemaet for kontakt

eller send e-post til
christine@barerelasjoner.no

Stor gruppe-195

BEDRIFT

– arbeidsplasser, foreninger og organisasjoner

GRUNNPAKKE (K5)

Sted: Hos bedriften eller eksternt

Pris: Be om pristilbud

TA KONTAKT via skjemaet

 

Snakk om elefanten i rommet

Teamcoaching passer for nyetablerte team eller team som ønsker å styrke samarbeidet. Den består av minimum tre sesjoner ( a 2-3 timer) som tar teamet gjennom en inspirerende og konstruktiv prosess. Sammen skaper dere et felles, verdibasert fundament å jobbe ut ifra. Medarbeiderne kommer bl.a. frem til sin egen teamvisjon, som skal hjelpe dem å etterleve bedriftens overordnede visjon.  Når de ansatte drar i samme retning blir det mindre stress og bedre stemning. Hver enkelt får satt ord på hva som skal til for at relasjoner og samarbeid skal fungere optimalt. Sammen skaper vi et rom der det er trygt å snakke om betente tema.

Teamcoaching fremmer en arbeidskultur der medarbeiderne opplever jobben som mer meningsfylt fordi de føler økt trygghet, eierskap og engasjement for jobben de gjør. Dette kan med fordel kombineres med individuell coaching for ansatte.

 MINI-WORKSHOP 1-2 timer (K2)

Sted: Hos bedriften eller eksternt

Pris: Be om pristilbud

TA KONTAKT via skjemaet

 

Fra frustrasjon til fascinasjon på arbeidsplassen

Med humor og alvor får dere en unik forståelse for menneskers forskjellighet, og hvordan dette skaper  utfordringer og muligheter i hverdagen. Dere møter de 9 grunntypene i Enneagrammet. Dette kraftfulle personlighetsverktøyet er bl.a. brukt av bedrifter som LEGO, Danske Bank, Disney, CIA og Motorola. Nye perspektiver og tankevekkere kombineres med spennende øvelser og refleksjon. Dette gir selvinnsikt og større aksept mellom medarbeiderne. Dere sitter igjen med kunnskap som skaper grunnlag for bedre samhold, samt økt trygghet, trivsel og motivasjon på arbeidsplassen. Innholdet gjøres ekstra relevant ved at eksempler kan tilpasses virksomheten.

WORKSHOP (K1)

Sted: Hos bedriften eller eksternt

Pris: Be om pristilbud

TA KONTAKT via skjemaet

 

Enneagrammet
– en snarvei til profesjonell og personlig vekst

Hender det at du blir oppgitt, skuffet eller provosert over en medarbeider, kollega eller kunde? Store ulikheter mellom de ansatte kan være utfordrende for samarbeidet. Enneagrammet er nåtidens mest komplette personlighetsverktøy for å forstå hvordan forskjellige typer tenker, føler og handler – og ikke minst hvorfor. Ved å lære om ulike personlighetstyper blir dere mer bevisst på egne og andres styrker, utfordringer og grunnleggende behov. Da blir det enklere å spille hverandre gode og ulikheter blir lettere å håndtere. Etter to dager med uvurderlig relasjonskompetanse, vil dere se hverandre med nye øyne. Bedrifter som LEGO, Danske Bank, Disney, CIA og Motorola har brukt Enneagrammet, og verktøyet blir stadig mer kjent i Norge. Lurer dere på hvordan Enneagrammet kan styrke deres bedrift? Ta kontakt for en uforpliktende prat. 

(K3)

Sted: Hos bedriften eller eksternt

Pris: Be om pristilbud

TA KONTAKT via skjemaet

 

Motivasjon med mening

Gode relasjoner på jobben skaper mer engasjement og arbeidsglede, og forskning viser at dette påvirker produktiviteten. I skreddersydde foredrag tar jeg for meg temaer som relasjoner, personlighet, kommunikasjon, arbeidsmiljø og personlig utvikling for små og store grupper. Dere kan forvente mange øyeåpnere og spennende innsikter som gir mer forståelse og tillitt på arbeidsplassen. Dette er med på styrke eksisterende relasjoner eller bygge nye, velfungerende team. Ta kontakt for uforpliktende sparring rundt deres behov og mine tilbud.  

Coatching-503

PRIVAT

–  personlig, par og grupper

COACHING (K4)

Tid: Du får en link til bookingkalenderen og reservér ønsket  tid.

Sted: Holmendammen terrasse 12

Pris: 1500 kr ink.mva. for første samtale. Deretter finnes det pakker på 3, 5, eller 10 sesjoner (større pakker gir lavere pris).

TA KONTAKT via skjemaet

 

Fra innvikling til utvikling

Livskvaliteten vår påvirkes av forholdet vi har til oss selv og andre. Personlig utvikling handler i bunn og grunn om å vikle oss ut av det vi har viklet oss inn i. Det er ikke alltid så lett å gjøre dette alene. Som coach er jeg en fortrolig samtalepartner og nøytral støttespiller. En time hos meg skal være et pusterom i hverdagen, der du/dere får hjelp til å sortere tanker og finne veien videre.

Vi starter med en introduksjonstime (1,5-2 timer) for å bli kjent og avklare hva du, eller dere som par, ønsker å få ut av en coachingprosess. De fleste kommer hyppig i starten og sprer timene mer utover etterhvert. Det hender at kundene får frivillige hjemmeoppgaver for å holdes i en god prosess.

Ta kontakt enten det er snakk om små eller store utfordringer, eller kanskje bare et ønske om utvikling. Jeg tilbyr en gratis uforpliktende telefonsamtale til alle som vurderer en coachingprosess. 

ENNEAGRAMINTERVJU – 1,5 time (K6) 

Tid: Du får en link til bookingkalenderen og reservér ønsket  tid.

Sted: Holmendammen terrasse 12

Pris: 1500 kr ink.mva. for første samtale. Deretter finnes det pakker på 3, 5, eller 10 sesjoner (større pakker gir lavere pris).

TA KONTAKT via skjemaet

 

En guide til den beste versjonen av deg selv

Enneagrammet er en typologi som i tillegg til presise atferdsbeskrivelser bl.a. forklarer den underliggende motivasjonen, styrker og fallgruver, og hva du som type kan trenge i din utvikling.  Vi har litt av alle grunntypene i oss, men én som styrer oss mest.  Målet med å finne frem til denne er ikke å endre personlighet eller bli mer perfekt. Hensikten er å få tilgang til flere sider av oss selv, så vi føler oss mest mulig hel, tilfreds og i balanse. 

Før samtalen tar du en typetest. Svaret er ingen fasit, men et godt utgangspunkt. Et enneagramintervju er ingen garanti for å finne din dominerende type, som i noen tilfeller krever mer tid til refleksjon. Men, du vil garantert gå hjem med en større forståelse av hvem du er, hva som trigger deg i samspill med andre (og hvorfor), og hva du trenger for å blomstre.

INSPIRASJONSKVELD (K2)

Tid: 25. mars kl 19.00 – 21.00

Sted: Holmendammen terrasse 12, Oslo

Pris: 250 kr (ved ankomst)

TA KONTAKT via skjemaet

 
Forstå deg selv og andre bedre med Enneagrammet

Velkommen til en spennende  kveld der du blir bedre kjent med deg selv og mennesker du omgås. Du får et innblikk i Enneagrammet, det kraftfulle personlighetsverktøyet som brukes innen alt fra personlig utvikling, barneoppdragelse og parterapi til coaching, team- og lederutvikling. Det blir rom for spennende refleksjoner og gode samtaler i en uformell og hyggelig setting.

WORKSHOP – 2 dager (K1)

Tid: 22. og 23. juni kl 9-16

Sted: Holmendammen terrasse 12, Oslo

Pris: 4000 kr (ink. lunsj/kaffe/te/snacks)

TA KONTAKT via skjemaet

 

Enneagrammet – et kraftfullt verktøy for personlig utvikling

Lurer du ofte på hvorfor noen reagerer så ulikt fra deg? Hender det at du blir såret eller oppgitt over mennesker du omgås? Enneagrammet er nåtidens mest komplette personlighetsverktøy for å forstå hvordan ulike personer tenker, føler og handler – og ikke minst hvorfor. I tillegg til slående presise personbeskrivelser får du innsikt i motivasjonen som ligger bak og konkrete utviklingstips. Gjennom dypere forståelse av oss selv og andre blir vi mindre «trigget» følelsesmessig, og mer bevisst på våre egne og andres styrker og utfordringer. Dette kraftfulle verktøyet kan styrke dine relasjoner, øke selvfølelsen og gjøre det lettere å omgås mennesker som er veldig forskjellige fra deg.