Bestill en uforpliktende telefonsamtale

Bli kjent med meg og mine metoder.
Få svar på spørsmål rundt coachingprosessen. Snakk fortrolig om det du ønsker å ta tak i.
Samtaletid: 30 min

Workshops, foredrag og coaching

Scroll ned forbi skjemaet for detaljer

TA KONTAKT

Bruk skjemaet for kontakt

eller send e-post til
christine@barerelasjoner.no

Stor gruppe-195

BEDRIFT

Tidsramme: 1-2 timer

Prisforespørsel/mer informasjon: Ta kontakt med meg via kontaktskjemaet øverst på siden.

Med humor og alvor får dere en unik forståelse for menneskers forskjellighet, og hvordan dette skaper  utfordringer og muligheter i hverdagen. Dere møter de 9 grunntypene i Enneagrammet. Dette kraftfulle personlighetsverktøyet er bl.a. brukt av bedrifter som LEGO, Danske Bank, Disney, CIA og Motorola.

Nye perspektiver og tankevekkere kombineres med spennende øvelser og refleksjon. Dette gir selvinnsikt og større aksept mellom medarbeiderne. Dere sitter igjen med kunnskap som skaper grunnlag for bedre samarbeid, samt økt trygghet, trivsel og motivasjon på arbeidsplassen. Innholdet gjøres ekstra relevant ved at eksempler kan tilpasses virksomheten. Ta kontakt og hør hvordan dette vil gi deres kick-off, fagdag eller eksterne samling det lille ekstra!

Tidsramme: 2-3 timer per sesjon

Prisforespørsel/mer informasjon: Ta kontakt med meg via kontaktskjemaet øverst på siden.

Hvor godt kjenner medarbeiderne til selskapets visjon og strategi? Og hvordan de selv påvirker det store bildet? Hvis de mister synet av verdiene og formålet kan de bli demotivert, og det kan koste dyrt. 

Grunnpakken består av minst tre sesjoner, som tar teamet gjennom en inspirerende og konstruktiv prosess. Sammen skaper de et felles, verdibasert fundament å jobbe ut ifra. Medarbeiderne kommer bl.a. frem til sin egen teamvisjon, som gir motivasjon og kraft til å etterleve bedriftens overordnede visjon.  Når de ansatte drar i samme retning blir det mindre stress og bedre stemning. Dette gir færre konflikter og bedre kommunikasjon på arbeidsplassen. Hver enkelt får satt ord på hva de trenger for at relasjoner og samarbeid skal fungere optimalt. Sammen skaper vi et rom der det er trygt å snakke om betente tema.

Teamcoaching passer for nye team, eller etablerte team som ønsker bedre samarbeid på arbeidsplassen. Målet er en arbeidskultur der medarbeiderne opplever jobben som mer meningsfylt, pga. økt trygghet, eierskap og motivasjon for jobben.

Vil du vite mer om hvordan teamcoaching, gjerne i kombinasjon med individuell coaching, kan styrke arbeidsmiljøet og bidra til økt verdiskapning? Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Tidsbruk: 2 dager

Prisforespørsel/mer informasjon: Ta kontakt med meg via kontaktskjemaet øverst på siden.

Hender det at du blir oppgitt, skuffet eller provosert over en medarbeider, kollega eller kunde? Store forskjeller mellom de ansatte kan være utfordrende for samarbeidet. Her får dere lære Enneagrammet, nåtidens mest komplette personlighetsverktøy for å forstå hvordan ulike typer tenker, føler og handler – og ikke minst hvorfor. Ved å lære om forskjellige personlighetstyper blir dere mer bevisst på egne og andres styrker, utfordringer og grunnleggende behov. Da blir det enklere å spille hverandre gode og ulikheter blir lettere å håndtere.

Etter to dager med uvurderlig relasjonskompetanse, vil dere se hverandre med nye øyne. Bedrifter som LEGO, Danske Bank, Disney, CIA og Motorola har brukt Enneagrammet, og verktøyet blir stadig mer kjent i Norge. Lurer dere på hvordan Enneagrammet kan styrke deres bedrift og arbeidsmiljø? Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Prisforespørsel/mer informasjon: Ta kontakt med meg via kontaktskjemaet øverst på siden.

Gode relasjoner på jobben skaper mer engasjement og arbeidsglede, og forskning viser at dette påvirker produktiviteten. I skreddersydde foredrag tar jeg for meg temaer som relasjoner, personlighet, kommunikasjon, arbeidsmiljø og personlig utvikling for små og store grupper. Dere kan forvente mange øyeåpnere og spennende innsikter som gir mer forståelse og tillitt på arbeidsplassen. Dette er med på styrke eksisterende relasjoner eller bygge nye, velfungerende team.

Kan dine medarbeidere trenge litt påfyll i en hektisk hverdag? Jeg sparrer gjerne med dere! Ta kontakt for en uforpliktende prat rundt deres behov og mine tilbud.

Coatching-503

PRIVAT

Timebestilling: Fyll ut kontaktskjemaet øverst på siden og motta en link til kalenderen min.

Sted: Holmendammen terrasse 12, Oslo

Pris: Første samtale 1500 kr inkl. mva, deretter pakker på 3, 5 eller 10 sesjoner (lavere pris).

Forholdet vi har til oss selv og andre påvirker livskvaliteten. Personlig utvikling dreier seg om å vikle oss ut av det vi har viklet oss inn i over tid. Det handler om bevisstgjøring, selvinnsikt og motivasjon til endring,  som gir mer balanse og opplevelse av mening. Jeg er en fortrolig samtalepartner og støttespiller. En time hos meg skal være et pusterom i hverdagen, der du/dere får hjelp til å sortere tanker og finne veien videre.

Bestill en introduksjonstime! Der avklarer vi hva du, eller dere som par, ønsker å få ut av en coachingprosess. Jeg har bl.a. erfaring med temaer som selvtillit, selvfølelse, ensomhet, samlivsbrudd, kjærlighetssorg, sjalusi og kommunikasjon i parforhold.

Små eller store utfordringer? Ta kontakt med meg via kontaktskjemaet.

Timebestilling: Fyll ut kontaktskjemaet øverst på siden og motta en link til kalenderen min.

Sted: Holmendammen terrasse 12, Oslo

Pris: 1500 kr inkl. mva.

Enneagrammet er en typologi som i tillegg til presise personbeskrivelser forklarer vår underliggende motivasjon, styrker og fallgruver, og hva du som type kan trenge i din utvikling.  Vi har litt av alle grunntypene i oss, og én som styrer oss mest.  Målet med å finne denne er ikke å båssette, endre personlighet eller bli mer perfekt. Hensikten er å få tilgang til flere sider av oss selv, så vi føler oss mest mulig tilfreds og i balanse. 

Før samtalen kan du ta en personlighetstest. Svaret er ingen fasit, men et godt utgangspunkt. Iblant kan det å finne din dominerende type kreve mer tid til refleksjon i etterkant. Det du garantert får med deg er større forståelse av hvem du er, hva som trigger deg i samspill med andre (og hvorfor), og hva du trenger for å blomstre. Grip denne muligheten til å bli klokere på deg selv og din relasjon til andre!

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med meg via kontaktskjemaet.

Tidspunkt: 27. august kl 19.00 – 21.00

Sted: Holmendammen terrasse 12, Oslo

Pris: 500 kr (ved ankomst)

Påmelding: Bruk kontaktskjemaet øverst på siden.

Bli med på en spennende  kveld der du blir bedre kjent med deg selv og mennesker du omgås. Du får et innblikk i Enneagrammet, det kraftfulle personlighetsverktøyet som brukes innen alt fra personlig utvikling, barneoppdragelse, samliv og parterapi til coaching, team- og lederutvikling. Det blir rom for spennende refleksjoner og gode samtaler i en uformell og hyggelig setting. Her er det personlighet som er tema. Alder og kjønn har ingen betydning og du er hjertelig velkommen!

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med meg via kontaktskjemaet.

Tidspunkt: 10. og 11. september kl 9-16

Sted: Holmendammen terrasse 12, Oslo

Pris: 4000 kr (ink. lunsj/kaffe/te/snacks)

Påmelding: Bruk kontaktskjemaet øverst på siden

Lurer du ofte på hvorfor noen reagerer så ulikt fra deg? Hender det at du blir såret eller oppgitt over mennesker du omgås? Enneagrammet er nåtidens mest komplette personlighetsverktøy for å forstå hvordan ulike personer tenker, føler og handler – og ikke minst hvorfor. I tillegg til slående presise personbeskrivelser får du innsikt i motivasjonen som ligger bak og konkrete utviklingstips. Gjennom dypere forståelse av oss selv og andre blir vi mindre «trigget» følelsesmessig, og mer bevisst på våre egne og andres styrker og utfordringer.

Bli med og lær dette kraftfulle verktøyet som kan styrke dine relasjoner, øke selvfølelsen og gjøre det lettere å omgås dem som er veldig ulik deg. Sagt av tidligere deltaker:

«Så takknemlig jeg er over å ha fått tildelt dette verktøyet, og hvor flott, sterkt og lettfattelig dere har formidlet denne viten!»

«Workshopen hjalp meg å forstå meg selv på en helt ny måte, og nå føler jeg at jeg har en helt annen forståelse for menneskene i livet mitt.»

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon? Ta kontakt med meg via kontaktskjemaet.